dimecres, 6 de juliol del 2011


ACTA DE L'ASSEMBLEA D'INDIGNATS I INDIGNADES DE LA BISBAL I POBLES VEÏNS DIA 1 DE JULIOL 2011

Ordre del dia de la sessió:

1. Horari de l'assemblea general
2. Radio
3. Gènova 2011
4. Proposta Cinefòrum (passe vídeo sobre Islàndia)
5. Fira del Circ
6. Punt d'Informació Setmanal
7. Llistat assemblees actives i contacte (Proposta arrossada per la Festa Major de La Bisbal)
8. Torn obert de paraula

__________________________________________________________________

Som unes 17 persones

Es decideix anar a la Plaça Major (Volta de la mel) ja que a la Plaça del Castell hi ha un concert i estan fent les proves de so.


__________________________________________________________________



1. HORARI DE L'ASSEMBLEA GENERAL:

Es decideix per consens, que el nou horari sigui a les 20h del vespre. Ja que la majoria dels
assistents treballa i li va molt just arribar a les 19h. Tanmateix es demana una mica mes de
puntualitat.

2. RADIO:

Es llegeix la proposta que es va enviar per correu. Ja hi ha algunes persones que s¡han implicat en el projecte, però es demana que s'uneixi mes gent per poder formar un equip per poder realitzar el programa. S'enviarà la convocatòria de la reunió via llista de correu.

3. GÈNOVA 2011:

En Roger ha portat un escrit, tal i com va dir la setmana passada, es llegeix en veu alta i es fa una petita correcció. Es dona per bo i s'enviarà per correu, com a recolzament al moviment de Gènova.

4. PROPOSTA CINEFÒRUM (PASSI VÍDEO SOBRE ISLÀNDIA):

S'obre un debat per decidir algunes coses que resten pendents per decidir. Com que des de
l'assemblea, no hi ha manera de posar-se d'acord, es decideix, tal i com ja es va dir que hauria de ser. Que la Comissió de Continguts, que es l'encarregada d'aquesta proposta, faci el seu projecte i el presenti a l'assemblea. També es demana que passin la convocatòria per la llista de correu.

5. FIRA DEL CIRC:

Hi havien forces dubtes en quant a aquest tema. En Marcos va dir a una de les assemblees, que des de l'entitat Fira del Circ, proposaven cedir un espai als indignats, per tal de que, si ho volien, podien aprofitar la gran quantitat de gent que ve a la Fira, per difondre la seva lluita. Es planteja el fet de si, és Fira del Circ la que dona suport als Indignats, o simplement els dona la oportunitat de fer alguna acció aquells dies. En el primer cas, es proposa que Fira del Circ, faci alguna menció sobre els Indignats durant els dies de la Fira, en Marcos comenta que ho proposarà a les seves reunions. En el segon cas, com que no hi ha ningú que hagi preparat res, que qui vulgui, faci una proposta d'acció i la plantegi a l'assemblea.

6. PUNT D'INFORMACIÓ SETMANAL:

Es recorda el material que el Punt d'Informació ha de tenir, per tal de que sigui efectiu: les actes, convocatòries, escrits passats per la llista de correu, accions, logotips i tot el material que s'envia per la llista de correu, per tal de que els que no tenen Internet, també puguin accedir a la informació.

S'obre un debat per aclarir qui és que s'ha d'encarregar de que tota la informació que hi ha a
Internet, arribi al Punt. Una de les propostes es que els qui s'encarreguen del punt, cada setmana, imprimeixin la informació actualitzada, però es planteja que pot ser son gent que no tenen Internet, per tant es descarta. Al final, es creu mes convenient que sigui la Comissió de Continguts o la de Difusió la que s'encarregui d'aquesta tasca.

Les persones encarregades del Punt per aquest Divendres son: Samuel, Aurea i Roc.

7. LLISTAT D'ASSEMBLEES ACTIVES I CONTACTE (PROPOSTA ARROSSADA PER
LA FESTA MAJOR DE LA BISBAL)

A la passada assemblea, es va generar aquesta proposta, però no se sap si va quedar clar qui la portaria a terme. Es tracta de preparar una mena de reunió amb els Indignats actius que hi ha a la província, per intercanviar idees, pensaments, etc. Preparar una arrossada i aprofitar la Festa Major de La Bisbal per què vinguin. Segons alguns assistents, és la Comissió de Continguts qui va llençar la idea de fer una reunió amb les indignats de les rodalies i després algú va fer la proposta de fer una arrossada per aprofitar que venien. Es demana que com que no hi ha res definit, les persones que han impulsat aquesta idea, es posin d'acord i facin una proposta i la presentin a l'assemblea, per tal d'aprovar-la. Tot i així, en la passada assemblea, es va demanar que, a la propera es decidís si es convidava només el Baix Empordà o tot Girona. Es vota i es decideix per majoria que s'avisi a tot Girona.

NOTA: es fa referència, una altre vegada, que aquestes decisions no s'han de prendre a l'assemblea, la proposta ha de ser portada ja preparada i nomes votar-la. Recordar que hi han varis tipus d'assemblea on si es poden decidir aquestes coses.

8. TORN OBERT DE PARAULA:

Es proposa escurçar la URL del bloc, ja que a l'hora de promocionar-la es molt llarga. El nom continuarà siguen el mateix, l'únic que canvia es la direcció. Es decideix que si per consens. Ara passa a ser: http://www.assemblealb.blogspot.com

Des de la Comissió d'Artesans es fa saber que la setmana abans de la seva acció, demanaran la col·laboració de tothom qui pugui, per tal d'ajudar en la logística.

La Comissió de Medi Ambient, fa saber que ja està formada i ja tenen un escrit penjat al Bloc. Tenen un petit projecte i l'estan preparant, quan el tinguin preparat del tot ens el presentaran a l'assemblea. Recorden que qui vulgui es pot apuntar i que el seu correu electrònic és penjat al Bloc.

Així doncs, queden els següents punts per la setmana vinent:

* Comissió econòmica

* Propostes per accions a la Fira del Circ

* Carro divendres

* Propera Àgora ( que per aquesta setmana no es va decidir res )

* Arrossada ... algú té projecte ? Està fet l'escrit per convidar a les assemblees ?

* Escrit per Gènova


* Acció Artesans indignats ... dia/hora/lloc ?

A les 22'10h s'aixeca l'assemblea. La propera, Divendres dia 8 a les 20h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada